Wie ben ik?

Ik ben Kristyna van Berlo en ben afgestudeerd als osteopaat aan the International Academy of Osteopathy. Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Tsjechië en heb daar ook mijn huidige Nederlandse man R. van Berlo en inmiddels huidige collega leren kennen. Samen zijn wij na mijn middelbare school te hebben afgerond naar Gent verhuisd om daar osteopathie te gaan studeren. Het eerste jaar in Gent heb ik gespendeerd om Nederlands te leren spreken, lezen en schrijven aan het volwassenenonderwijs Het Perspectief, dit heb ik afgerond met het hoogste niveau. Daarna ben ik begonnen aan de opleiding osteopathie en heb deze succesvol afgerond met een bachelor. 

Ik behandel alle soorten klachten bij baby's, kinderen en volwassenen en haal hier veel voldoening uit. Ik heb me altijd zeer geïnteresseerd in het helpen en genezen van mensen. Mijn grootste interesse ligt bij zwangerschap en de hierbij horende vrouwelijke problemen/klachten, baby's en kinderen. Sinds begin 2015 ben ik gespecialiseerd in vrouwelijke klachten en baby's. In deze postgraduate scholing werden vrouwelijke klachten voor, tijdens en na de bevalling en andere vrouwelijke klachten zoals bv. incontinentie besproken. 

Ik ben werkzaam in het Dienstencentrum de Punt te Reuver en voor vrouwenproblematiek ben ik ook aanwezig in de Praktijk Osteopathie te Helden.

 

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).

 

KLIK HIER VOOR: Privacy Statement Praktijk Osteopathie